Lotr

Kohteesta Digiwiki
Versio hetkellä 8. joulukuuta 2014 kello 09.26 – tehnyt Jijraj (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Alussa oli Iluvatar. Hänellä oli isot löllyvät tissit, pieni hame ja tiukka toppi. Hän loi Maiarit ja lauloi niille ja tanssi ja heilutti tissejä. Sit kaikki alkoi harmittaa iha…)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alussa oli Iluvatar. Hänellä oli isot löllyvät tissit, pieni hame ja tiukka toppi. Hän loi Maiarit ja lauloi niille ja tanssi ja heilutti tissejä. Sit kaikki alkoi harmittaa ihan vitusti, mut osa porukasta oli vitun tissiposkia. Vähiten tissiposkisia olivat Balrogit, jotka koittivat koskea tissejä. Iluvatar ei tykännyt, ja sanoi että älkää koskeko tisseihin. Sitten Balrogit suuttuivat ja lähtivät keskimaahan nussimaan haltioita.

Keskimaassa oli myös ihmisiä, jotka olivat rumia haltioita, ja kääpiöitä, näitä vain tyhmimmät balrogit koittivat panna. Ihmiset ja haltiat eivät kuitenkaan tykänneet kun balrogit koittivat heitä nussia, joten tuli sota. Joku kanteli Iluvatarille joka tuli sitten vihaiseksi ja lähetti joitakin paskoja maiareita keskimaahan estämään ihmisten ja haltioiden nussimisen. Nämä maiarit olivat kuitenkin niitä edellä mainittuja tissiposkia, joten he eivät suoraan estäneet nussimista, vaan pelkästään sanoivat että älkää viittikö. Sit alko sota, jossa puhuttiin siitä että kuka nussii ja ketä. Lopulta ihmiset ja haltiat nussivat balrogia nimeltä sauron joka meni piiloon isoon tulireikään.

Sieltä Sauron tuli sitten ulos ja sitten koitti taas nussia kaikkia. Nyt Sarumankin tahtoi nussia, joten sitten niinkuin sekin teki örkkei et se pääsis nussimaan. Se ei kuitenkaan päässyt nussimaan koska haltiat taiko puut avuksi ja sit puut nussi Sarumania.

Sitten sormus tuhottiin. Sen pituinen se.

)