Turku Agile Day

Kohteesta Digiwiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleistä[muokkaa]

Turku Agile Day on ensisijaisesti eteläisen Suomen IT-ammattilaisille ja Turun alueen yliopisto-opiskelijoille suunnattu päivän konferenssi. Teemana on tarjota yleistietoa ketterän ohjelmistokehityksen konseptista. Vuonna 2010 tapahtuma kasvaa kaksipäiväiseksi, jolloin ensimmäinen päivä on käytännönläheistä oppimista workshopeissa / tutorialeissa ja jälkimmäinen päivä sisältää useita maailmanluokan puhujia. Tapahtumaan liittyy konferenssin lisäksi juhlapäivällinen.


Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran 17-18.3.2009 ICT-talossa, Turun yliopiston IT-laitoksen tiloissa. Tapahtuman ajan käytössä ovat luentosalit Alpha ja Beta sekä pienempiä luokkahuoneita. Alpha-salissa on tilaa 280 henkilölle. Yritykset pystyttävät ständinsä ja pöytänsä ICT-talon aulaan keskeiselle paikalle. Taukojen aikana aulassa on kahvitarjoilu. ICT-talon ravintolan tilat ovat osittain varattuna konferenssivieraiden ruokailua varten.

Agile-toimikunta[muokkaa]

Agile-toimikunta koostuu Digit ry:n jäsenistä, jotka ovat kiinnostuneet ja kokevat olevansa hyödyksi konferenssin järjestämisen osalta.

Tapahtuma tarjoaa Digit ry:n jäsenille vertaansa vailla olevan tilaisuuden verkostoitumiseen. Konferenssiin osallistuu vaikuttajia monesta eri yrityksestä ja puhujat ovat modernin ohjelmistotuotannon terävintä kärkeä. ICT-talon aulan yritysesittelyt tarjoavat järjestäjille muita paremman mahdollisuuden luoda kontakteja.

Toimikunta tarvitsee jäsenistön aktiiveja seuraaviin tehtäviin:

  • ICT-talon aulaan kahvipuotien pystyttäminen ja tarjoilu
  • Ilmoittautumisten vastaanottaminen ICT-talon aulassa sekä akatemiantalolla
  • Yritysesittelyjen avustaminen
  • Tarjoilijoita päivälliselle
  • Jatkobileiden järjestäjän ja valvojan tehtävät

Toimikuntaan ilmoittautuminen voi tapahtua suoraan toimikunnan vastuuhenkilölle (nimi alla ja yhteystiedot linkistä) tai Digit ry:n hallituksen rivikokouksessa. Älkää lisätkö nimeänne itse, jottei homma karkaisi käsistä ja toimenkuvasta tulee keskusteltua saman tien.


Agile-toimikunnan nykyiset jäsenet (vastaava ja Digit ry:n hallituslaiset ensin):

Työryhmä[muokkaa]

Alla olevassa listassa on tämänhetkinen työryhmä Digit ry:n ulkopuolelta. Yhdistyksen jäsenet kuuluvat luonnollisesti työryhmään toimikunnan kautta. Nimen perässä on mahdollisesti titteli, yhdistys tai/ja yritys, jota henkilö edustaa.

Alustava ohjelma ja puhujat[muokkaa]

Katso: tapahtuman www sivut

Profiloituminen[muokkaa]

Markkinointi[muokkaa]

Linkit[muokkaa]

Ketterä ohjelmistokehitys (Wikipedia)

Agile Alliance (englanniksi)

Agile Finland (englanniksi)

Janne Huttunen, Diplomityö: Ketterän ohjelmistokehitysmenetelmän määrittely, vertailu ja käyttäjäkysely