KotiMaan Pitkä 2011

Kohteesta Digiwiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Syksyllä 2011 päästiin vihdoin seikkailemaan ympäri eteläistä Suomea! Mukaan saatiin lähes 50 intoutunutta matkustelijaa ja tunnelma oli loistava. Inside-juttujakin taas kaivettiin takataskusta tukku muiden ihmeteltäväksi. Matkareittinä siis toimi Turku-Otaniemi-lappeen Ranta-Herwanta-Turku. Ajankohta: 8.-11.11.2011

Alle kukin vastuuhenkilö voisi kertoilla omista kokemuksistaan, onnistumisistaan ja vinkeistään. Koitetaan historioida mahdollisimman kattava dokumentointi, jotta vastaisuudessa on taas pykälän verran helpompaa!

-Vähis

Ilmoittautuminen/tapahtumatiedotus[muokkaa]

Ilmoittautumiseen päätettiin käyttää kannustavaa hinnoittelua. Hinta 40€/lähtijä ja kun ylitettiin 40 lähtijää alennettiin hinta luvatusti 35€/lähtijä. Ilmoittautuminen avattiin noin kuukausi ennen tapahtumaa ja sitä markkinoitiin agressiivisella markkinointitaktiikalla.

Tarkempi matka-aikataulu[muokkaa]

-Letku/Spokos?

Bussifirma[muokkaa]

-Spokos?

Otaniemi/TiK[muokkaa]

-Waltsu?

  • Majoitus
  • Muuta
  • Yritysvierailu Helsingissä:

-Letku/Waltsu?

lappeen Ranta/Cluster[muokkaa]

Yhteistyö lähti aluksi sujumaan hiukan hitaasti, kun hallituslistalle lähetettyä alustavaa kyselyä (toukokuussa) ei bongattu kevään viimeiseen hallituksen kokoukseen Clusterilla, mutta tämän jälkeen intoutuneena kaivoin puheenjohtajan irc-nickin selville ja aloin tuota kautta asiaa selvittämään.

Irkitse homma sitten alkoikin hoitumaan ja myöhemmin ajankohdan varmistuttua ilmoitin päivämäärät. Ilmoitimme siis aluksi vain, että tällöin tultaisiin ja sauna+majoitus olisi kiva. Lopulta (viikkoa ennen) ilmoitin tarkemmat saapumis- ja lähtemisaikataulut sekä vaihdoimme puhelinnumerot parempaa yhteydenpitoa varten.

Lpr:ää lähestyttäessä tulikin viesti tarkemmasta ETA:sta ja perille päästyämme oltiinkin jo meitä vastassa. Majoittuminen ja saunominen meni kerhotiloissa ihan hyvin. Kaikki toimi tänne suuntaan kyllä loistavasti, vaikkemme mitään yritysvierailua itärajan läheltä saaneetkaan järjestymään.

Matti Vähä-Heikkilä
10.12.2011

Herwanta/TiTe[muokkaa]

-Letku?

  • Majoitus
  • Muuta
  • Yritysvierailu/Nokia

Nokian yhteyshenkilö:

Virva Strömberg email: virva.stromberg(a)nokia.com

Ja jos ei virva ole hommissa enään, niin sitten aulasta: reception.multihermia(a)nokia.com

Random-kommentit/Hehkutukset![muokkaa]

Aivan äärettömän hieno reissu ja toivottavasti saadaan jatkossakin järjestettyä vastaavia settejä!