Darrajekut

Kohteesta Digiwiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tälle sivulle on listattu hassun hauskat jekut eli kepposet darraiselle kaverille. (HUOM. Seuraavat kepposet ovat vain hassuja kuvitelmia, ÄLÄ siis toteuta näitä käytännössä!)

  • Darrajekku nro 1: Laita kiltahuoneen ovi raolleen, hae sangollinen vettä ja aseta se erittäin varovaisesti oven päälle. Kun kaveri tulee ovesta, lyö häntä lekalla kiveksille.
  • Darrajekku nro 2: Tämä jekku vaatii darraisen, kengät jalassa sammuneen kamun. Hiivi hiirenhiljaa kaveria herättämättä tämän viereen, sido kaverin kengännauhat toisiinsa ja iske kaveria PUUKOLLA KYLKEEN!
  • Darrajekku nro 3: Darraisen kaverin saapuessa ovellesi: Mene ovelle, raota varovasti oven postiluukkua ja ammu kaveria postiluukusta polvilumpioon. Hauska klassinen kepponen!!
  • Darrajekku nro 4: Kun kaverisi on luonasi viettämässä darrapäivää ja olette päättäneet tehdä lettuja, huomaat hillon jääneen kellarivarastoon. Pyydä darraista kaveriasi hakemaan hillo. Kun kaverisi on hakemassa hilloa varastosta, TAPA KAVERIN PERHE.
  • Darrajekku nro 5: Kokoa sammuneen kaverisi päälle huojuva torni hauskaksi jekuksi. Kun torni on valmis, ota kuva sammuneesta kaverista ja tornista, lähetä se kaikille kavereillesi. Jekun lopuksi aja panssarivaunulla kasan yli!
  • Darrajekku nro 6: Laita sammuneen kaverin ympärille kehonmyötäisesti olutpulloja. Kun kaveri herää, ammu singolla päähän ja raiskaa verinen kaveri!
  • Darrajekku nro 7: Ota huomattavan krapulainen kaverisi rallicorollasi kyytiin. Käännä auton sisäpuhallin mahdollisimman kuumalle ja ajele täysillä mutkaista reittiä. Tajua lopuksi kuitenkin, että kaverilla ei ole kivaa ja pysäytä auto. Ennen kuin kaveri ehtii ulos autosta oksentamaan, laukaise kaverin penkin alle asennettu heittoistuin ja lähetä lämpöohjattu ohjus kaverin perään. Tempauksen jälkeen voitte sitten kaverin kanssa naureskella hauskalle kepposelle!